GreenArrow, zauważ że te fotoradary są skierowane przodem do kierunku jazdy, i na tych drogach są dwa lub 3 pasy w jednym kierunku. Gdyby był tam inny kierunek jazdy i w tym kierunku prędkość byś przekroczył również zrobiło by się fotkę.
miguello, moze i tak, ale na 4 fotoradary w Dąbrowie tylko dwa sa tylko czynne Bo moze i fotoradar jest ale wnętrzności nie ma ;d A widac jak na dłoni kiedy jest załadowany, a kiedy nie
tryton, A ja to bym woził ze sobą maskę tego "polityka" Palikota, on się zrzekł immunitetu to bym mu nabił parę złotych :diabelski_usmiech
Dziś straż miejska rozstawiła się na wlocie do Ostrołęki i dobrze, że mi mrugneli. Oczywiście samochód straży na poboczu z otwartą klapą tylną, że niby coś tam robią, a przed samochodem radar tak żeby go widać nie było, widzisz go dopiero jak zrobisz zdziwioną minę kiedy flesz Ci w oczy błyśnie Jakiś czas temu też się tak rozstawili tylko w innym miejscu gdzie były drzewa i gałąź walnęli na fotoradar jako kamuflaż :twisted:
Usługi tokarskie, frezarskie
Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.
Hmm, no muszę odświeżyć temat
Jeśli ktoś ma okazje, to proszę o zdjęcie jak w pierwszym poście - tabliczka z obszarem zabudowanym wśród drzew. Będę bardzo wdzięczny - bo właśnie przyszedł mandat 62/40... Zdjęcie dość wyraźne, da się stwierdzić kierującego - a za niewskazanie sprawcy grożą karą 500 zł...
Czyli dobrze widziałem, że nie tylko nam błyskał na czerwono
ziutecki, zdjęcia wysłałem na email podany tu na forum
Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie było tam zasięgu z netu a więc dopiero dziś byłem w stanie to wysłać.
Swoją drogą... gdybym nie wyczytał tu tego na forum, też w pierwszej drodze do Darłówka bym załapał spory mandat :P dopiero w drodze powrotnej zauważyłem gdzie on stoi, bo zrobił dwie fotki zanim zdążyłem się do niego powoli dokulać
Jak odpiszesz,ze nie wiesz kto jechal to dostaniesz tylko kare pieniezna.Dzisiaj ktos mi powiedzial,ze jesli wskaze osobe,ktora na stale mieszka w niemczech to nic nie zrobia.
Komentarz